Przepisy wegetariańskie, wegańskie, bez cukru, czasem dietetyczne ;) Vegetarian recipes without sugar ;)
środa, 18 września 2013
Pasto-sałatka jajeczno-oliwkowa / Egg paste with olives
Składniki:
3 jajka ugotowane na twardo (6-7 minut)
10 zielonych oliwek
1 łyżka majonezu
1 łyżka jogurtu naturalnego
suszona lub świeża natka pietruszki
sól
pieprz
Wykonanie
Jajka kroimy w małą kostkę. Tak samo postępujemy z oliwkami. Dodajemy do nich majonez, jogurt, przyprawy. Mieszamy.
Ingredients:
3 hard-boiled eggs (6-7 minutes)
10 green olives
1 tbsp mayonnaise
1 tbsp of plain yogurt
dried or fresh parsley
salt
pepper
Eggs and olives cut into small cubes. Add mayonnaise, yogurt, parsley, salt and pepper. Mix.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz